Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Στοφόρου


imerologiopatera1 Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 7μμ στο Βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής στο Χαλάνδρι θα παρουσιαστεί το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Το Ημερολόγιο Ενός Πατέρα με τίτλο «Γονείς για πρώτη φορά» του Κώστα Στοφόρου.
Για το βιβλίο εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν:




  • Χάρης Δημοσθενόπουλος Κλινικός Διαιτολόγος- Βιολόγος/ Προϊστάμενος Διαιτολογικού Τμήματος Λαϊκού Νοσοκομείου
  • Νικολέτα Θεοτοκάτου Σχολική ψυχολόγος
  • Χριστίνα Χρυσανθοπούλου Δημοσιογράφος/ Αρχισυντάκτρια babyspace.gr

Για το βιβλίο
Στο Γονείς για πρώτη φορά, ο Κώστας Στοφόρος, γνωστός δημοσιογράφος και… ευτυχής πατέρας τριών παιδιών μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες και τις αναζητήσεις του στην προσπάθειά του να καταλάβει πώς μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης στην ανατροφή των παιδιών.

Με απλότητα και χιούμορ, βοηθά τους γονείς να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως:
  • Τι πρέπει να κάνουμε τις πρώτες ώρες της ζωής του παιδιού μας;
  • Ποια είναι τα βασικά στάδια της ανάπτυξής του;
  • Γιατί πρέπει να κρατάμε ημερολόγιο;
  • Πώς θα κάνουμε πιο... αρμονικές τις σχέσεις του παιδιού μας με το φαγητό;
  • Πώς θα επιλέξουμε τον κατάλληλο παιδίατρο;

Κυρίως, όμως, μάς ενθαρρύνει να μάθουμε από την αρχή σωστά το ρόλο του γονιού, ώστε να ζήσουμε ευτυχισμένοι με τα παιδιά μας.

Για τον συγγραφέα
Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά, κινηματογράφο και δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Συνεργάζεται με τα περιοδικά Παιδί & Νέοι Γονείς και Votre Beauté, όπου είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου. Σήμερα εργάζεται στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων Γονείς για πρώτη φορά, (Κριτική), Όποιος αγαπάει (εκ)παιδεύει (Κριτική), Μπαμπά τι είναι το σεξ; (Κριτική) Μια εύθραυστη εποχή, Κυνηγότοποι (Αίολος), Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα νησί (Λωτός), του λευκώματος Ίμβρος σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη (Καστανιώτης), του παραμυθιού Η Φιφή, ο Πίπης ή πώς το πράσινο γύρισε στην πόλη (έκδοση του ΥΠΕΧΩΔΕ) και των Χρωματιστών Παραμυθιών που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο (www.stoforos.blogspot.com)

Info: Μικρός Κοραής, Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, 152 34 Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ. 210 6890 321, Fax. 210 6890 089
/amfissapress.gr/books

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου