Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Βίντεο - φρίκη! Βασάνισαν και ευνούχισαν 13χρονο

 
Βίντεο - φρίκη! Βασάνισαν και ευνούχισαν 13χρονο

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το video το οποίο θα παρακολουθήσετε. Οι εικόνες, προκαλούν σοκ, φρίκη και οργή, καθώς αναπαριστούν το νεκρό κορμάκι ενός 13χρονου αγοριού, που «τόλμησε» να διαδηλώσει κατά του καθεστώτος Μπασάρ αλ Ασάντ.

Όλα συνέβησαν στις 29 Απριλίου. Ο 13χρονος αμζα Αλί αλ-Χατέμπ, βρισκόταν σε αντικαθεστωτική διαδήλωση σε χωριό έξω από τη Ντεράα, προπύργιο του κινήματος κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Κάποια στιγμή, οι Σύριοι στρατιώτες εξαπέλυσαν επίθεση κατά των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα έκτοτε να χαθούν τα ίχνη του 13χρονου αγοριού.

Η τραγική αλήθεια, αποκαλύφθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά, όταν το άψυχο κορμάκι του Χάμζα παραδόθηκε σε αποκρουστική κατάσταση στην οικογένεια του.

Ο μικρός ήταν πολύ άσχημα βασανισμένος. Οι Σύριοι στρατιώτες τον κακοποίησαν τόσο άσχημα, που η οικογένεια του μετά βίας κατάφερε να αναγνωρίσει το παιδί της.

Το σώμα του είχε γεμίσει με τρύπες από σφαίρες. Του είχαν σπάσει το λαιμό, ενώ του είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα και τις επιγονατίδες!

Είχαν μάλιστα και το θράσος να πουν στην οικογένεια του να αποκρύψει το γεγονός. Ο πατέρας του 13χρονου όμως, βλέποντας το παραμορφωμένο παιδί του έδωσε τη δημοσιότητα το αποκρουστικό υλικό και στη συνέχεια συνελήφθη.

Πλέον, ο 13χρονος Χαζμα έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος κατά της κυβέρνησης Άσαντ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι βάρβαρο και σοκαριστικό. Ήδη μέσω You Τube το έχουν δει 4.000 άτομα.

Στο Facebook μάλιστα, έχει δημιουργηθεί προφίλ στη μνήμη του. Έχει ήδη 58.000 μέλη, ενώ στην αγγλική έκδοση τα μέλη του γκρουπ είναι 3.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου