Η λίστα ιστολογίων μου

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Νέα διοίκηση στον Ανδρούτσο

Νέα διοίκηση στον Ανδρούτσο
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (12/6) η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Ανδρούτσου Γραβιάς, από την οποία προέκυψε νέα διοίκηση.

Διαβάστε επίσης...

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Θανάσης Κορομπίλης και ο αντιπρόεδρος, Μανώλης Παρασκευάς έκαναν έναν απολογισμό για την πορεία της ομάδας τα τελευταία οκτώ χρόνια, με τη συμμετοχή στη Δ’ Εθνική και τη Γ’ Εθνική. Οι δυο τους ανακοίνωσαν πως δεν θα είναι μέλη στο νέο ΔΣ, αλλά θα βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα.
Στη συνέχεια μίλησε ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκάλυψε πως οι εταιρίες του θα είναι χορηγοί της ομάδας, ενώ τον λόγο πήραν ο αντιδήμαρχος Δελφών Θανάσης Μανάνας και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γραβιάς,  Θεόδωρος Αβράμπος. Ακολούθησε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διετούς θητείας της διοίκησης (2009-11), ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.
Τέλος, εξελέγη το νέο επταμελές συμβούλιο με τρία αναπληρωματικά μέλη. Τα βασικά μέλη είναι οι Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Γιάννης Σπυριδάκης, Βασίλης Κορομπίλης, Δημήτρης Κοντολάτης, Θεοδόσης Τσικνής, Γιάννης Παπαρούπας, Γιάννης Κοντολάτης. Τα αναπληρωματικά μέλη είναι τα εξής: Ηλίας Κοπανέλος, Λάμπρος Γουλιάμου και Ιωάννης Σουλιάς. Βάσει του καταστατικού του συλλόγου, εντός δέκα ημερών το νέο ΔΣ πρέπει να συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα.
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου