Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η πρώτη λάμπα LED 100 watt με ισοδύναμη απόδοση με τις συμβατικές

Led100W Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα όταν πρόκειται για την μετάβαση στην τεχνολογία φωτισμού LED είναι ότι, αν και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα σημαντικό κίνητρο, οι λάμπες δεν είναι τόσο φωτεινές όπως οι συμβατικές. Πλέον η Switch Lighting επιχειρεί να ανατρέψει αυτό τον προβληματισμό καθώς εισάγει την Switch100, την πρώτη 100-watt λάμπα LED ισοδύναμη με τις συμβατικές.

“Κανείς στο χώρο της τεχνολογίας LED δεν μπορεί να παράγει την ποιότητα φωτός που έχουν οι λάμπες πυρακτώσεως. Το φωτεινότερο LED που μπορεί να δει κανείς στο ράφι των super market είναι 60 watt. Όμως η Switch Lighting τον περασμένο μήνα παρουσίασε την λάμπα 75 watt και τώρα είναι σε θέση να μιλήσει για την 100 watt”, όπως σημειώνει ο Boris Lipkin, διευθύνων σύμβουλος της Switch Lighting.
Η λάμπα είναι σε θέση να επιτύχει φωτεινότητα 100-watt χάρη στην καινοτομία περιβάλλοντος αυτο-ψύξης, που χρησιμοποιεί ένα μη τοξικό υγρό για να κατευθύνει τη θερμότητα μακριά από το LED στο εσωτερικό της λάμπας.
“Με τη μοναδική πατέντα προσφέρουμε την πιο προσιτή, υψηλής ενεργειακής απόδοσης λύση στην αγορά που είναι ταυτόχρονα ισοδύναμης απόδοσης με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως που έχουμε αγαπήσει”, δήλωσε ο Brett Sharenow, διευθύνων σύμβουλος της Switch.
Πηγή: greenbusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου